Despre Vinotti

Cu peste 20 de ani de experiență în importul și comercializarea de mobilă, suntem o companie dedicată furnizării de soluții de mobilier de calitate pentru clienții noștri.

Ne mandrim cu faptul ca dispunem de un showroom amplasat intr-un loc accesibil si usor de gasit, unde clientii pot vizualiza si achizitiona produsele noastre. Aici puteti gasi o gama larga de mobilier pentru orice tip de camera, de la mobila de living, dormitoare, sufragerii, bucatarii, pana la mobila de birou sau mobilier pentru gradina si terasa.

Importăm mobilier de la producători de top din întreaga lume, astfel încât să putem oferi o selecție variată de produse de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență în domeniul mobilierului, care sunt pregătiți să vă ofere sfaturi și asistență personalizată în alegerea produselor care corespund cel mai bine nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Ne axăm pe serviciul de calitate, astfel încât să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și fără stres. De la sfaturi de design și selecția de produse, până la livrarea și instalarea produselor, suntem aici pentru a vă oferi sprijinul necesar în fiecare etapă a procesului de cumpărare.

Colaborăm cu clienții noștri în vederea realizării de proiecte personalizate de mobilier, astfel încât să puteți avea o locuință sau un spațiu comercial care să reflecte personalitatea și stilul dumneavoastră.

De asemenea, suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii în domeniul mobilierului, astfel încât să putem oferi produse inovatoare și de actualitate.

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară și să ne asigurăm că clienții noștri sunt complet mulțumiți cu achizițiile lor. De aceea, suntem întotdeauna deschiși la feedback-ul dumneavoastră și încercăm mereu să ne îmbunătățim serviciile pentru a vă oferi o experiență de cumpărare excelentă.

Mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru pentru a vă oferi cele mai bune soluții de mobilier pentru casa sau spațiul dumneavoastră comercial.