Serviciile de Livrare și Montaj pentru Mobilier sunt servicii de calitate superioară care includ transportul și asamblarea pieselor de mobilier la locația dorită, acasă sau la adresa indicată, cu ajutorul echipelor specializate în montarea mobilierului de la Vinotti.

 Tariful pentru serviciile de Livrare și Montaj se aplică mobilierului, canapelelor și decorațiunilor de dimensiuni mari (cum ar fi ghivece ceramice și de piatră, oglinzi mari sau tablouri din sticlă de mari dimensiuni), care pot fi găsite pe site-ul nostru www.vinotti.ro sau în magazinele noastre. 

În cazul în care comanda include și decorațiuni de mici dimensiuni, coletele cu aceste produse vor fi transportate gratuit împreună cu mobilierul la adresa indicată. Montarea și asamblarea acestor decorațiuni nu sunt incluse în prețul acestor servicii. 

Dacă comanda a fost plasată online, un reprezentant Vinotti va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili data și intervalul orar pentru livrarea produselor. Livrarea produselor va fi efectuată în ziua și intervalul orar stabilite împreună. 

În cazul în care comanda a fost plasată în magazin, programarea pentru livrare va fi stabilită de către consultantul specializat pentru livrări împreună cu dumneavoastră. 

Înainte de data stabilită pentru livrarea comenzii, vă vom confirma ziua și ora exactă, iar intervalul orar va fi de maxim 2 ore, astfel încât să evităm orice inconveniențe legate de trafic sau alte situații neprevăzute. Dacă nu sunteți disponibil pentru primirea produselor, vă rugăm să ne anunțați pentru a reprograma livrarea. 

Este important ca, în momentul în care este stabilită data și ora livrării, să existe o persoană de peste 18 ani acasă pentru a primi comanda și să existe căi de acces adecvate pentru mobilierul care trebuie urcat la etaj. Echipele Vinotti nu vor manipula, dezasambla sau colecta mobilierul vechi. Vă rugăm să vă asigurați că, înainte de livrarea și asamblarea produselor Vinotti, mobilierul vechi a fost scos din cameră. 

Pentru produsele suspendate, unde echipa noastră constată că peretele nu poate susține fixarea corpurilor de mobilier, personalul specializat Vinotti nu va monta produsele pe perete, urmând să revină la o dată ulterioară, după ce veți efectua lucrările necesare pentru a crește rezistența pereților. În cazul mobilierului pentru baie, montajul nu include prinderea acestora în