Dormitor SARA

Noptiera

Pat

Dulapuri

Alte piese

Dormitor Sara

Colectia Sara este alcatuita dintr-un pat de 160 cm pe 2 m, cu lada de depozitare suspendata fata de podea pentru a permite curatarea optima a suprafetei de sub pat, totodata fiind foarte indicat pentru camerele cu incalzire in pardoseala, noptiera de 60 cm, o comoda de 125 cm cu si 86 cm inaltime, si corpuri modulare de sifonier cu geam securizat. Ramele usilor din sticla sunt executate din aluminiu,  conferind suplete, eleganta si garantia unei functionari perfecte si indelungate , geamuri cu insertie metalica si oglinda, combinate cu un sistem de 6 balamale aruncatoare Hettich – Germania pentru fiecare usa. Deasemenea echiparea standard include senzor de miscare pentru actionarea iluminarii cu LED a dulapului cu doua usi glisante de 256cm si 71 cm adancime, cu 230 cm inaltime . Calitatea deosebita a acestor sisteme de dulapuri este conferita dincolo de materialele folosite MDF vopsit , PAL de 18cm , sticla securizata , rame si manere din aluminiu, feronerie Hettich – Germania, senzori de miscare si iluminare cu LED – totodata de nivelul superior al executiei pe linii automate de prelucrare cu programare. 

Varietatea dulapurilor oferite confera multiple solutii modulare pentru depozitare de tip dressing , intr-o configurare adaptabila pentru fiecare locuinta, cu avantajul major al nivelului de calitate si cost presupuse de executia in serie pe linii automate de productie.
Acest lucru il garantam, dincolo de aspect si design, a valorilor estetice pe care suntem convinsi ca, in mod subiectiv, le apreciati fiecare dintre dumneavoastra!

Cos de cumpărături
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Lista de dorințe
0 articol Coș
Contul meu