Mobila de Living | Sufragerie | Dormitor

Colectia de mobila Malaga

Colecția Malaga asociază dragostea pentru formele clasice europene cu funcționalitatea și confortul, iar elementele decorative interesante îi conferă un caracter și un stil unic. Malaga este răspunsul nostru la nevoia unui stil sofisticat de mobilier, oferind în același timp cea mai înaltă calitate și confort. Designerii noștri se gândesc la fiecare detaliu pentru a evidenția designul original - forme ergonomice, furnir natural prețios din lemn de mahon, elemente decorative realizate manual din salcâmul exotic, sticlă călită și mecanisme de înaltă calitate și accesorii din cupru. Colecția completează o culoare unică - un maro nobil, profund, 7, desenat de granulația naturală a lemnului și personalizat prin reflexii expresive de roșu. Malaga este unicitatea, este garanția originalității și a gustului.

Dormitor Malaga

Noptiera

Pat

Dulapuri

Alte piese

COLECTIA MALAGA

Dormitor MALAGA

Mobila de dormitor din colectia Malaga 

Dormitorul Malaga este alcatuit din patru piese respectiv un pat, o masa de toaleta cu taburet si oglinda si un dulap cu trei usi.

COLECTIA MALAGA

SUFRAGERIE MALAGA

Sufrageria Malaga dispune de o masa extensibila cu sase scaune, o consola inalta cu patru usi si un bufet cu sase usi.

Sufragerie Malaga

Vitrina

Bufet

Consola

Masa

Scaun

Living  Malaga

Comoda TV

Etajera

Masuta cafea

Polita suspendata

COLECTIA MALAGA

LIVING MALAGA

Livingul Malaga este alcatuit dintr-o comada pentru televizor, unde aveti de ales intre trei tipuri de standuri tv. Mai cuprinde o etajera cu trei polite, doua polite suspendate una de 120 cm si una de 80 cm si o vitrina cu o usa. Colectia poate fi achizitionata piesa cu piesa

Cos de cumpărături
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Lista de dorințe
0 Coș
Contul meu