Dormitor DENIM

Noptiera

Pat

Dulapuri

Alte piese

Dormitor Denim

Colectia Denim este alcatuita dintr-un pat de 160 cm pe 2 m cu lada de depozitare foarte incapatoare, noptiera de 60 cm, comoda inalta cu sertare de 70 cm si inalta de 120 cm, o masa de toaleta cu oglida si taburet si corpuri modulare de sifonier cu geam securizat. Ramele usilor din sticla sunt executate din aluminiu,  conferind suplete, eleganta si garantia unei functionari perfecte si indelungate , combinate cu un sistem de 6 balamale aruncatoare Hettich – Germania pentru fiecare usa. Deasemenea echiparea standard include senzor de miscare pentru actionarea iluminarii cu LED a dulapului cu doua usi si a celui cu trei usi . De remarcat sistemul de deschidere a usilor sub forma de ” acordeon sau armonica ” a dulapului cu trei usi de 150 cm. Calitatea deosebita a acestor sisteme de dulapuri este conferita dincolo de materialele folosite MDF, PAL de 18cm , sticla securizata , rame si manere din aluminiu, feronerie Hettich – Germania, senzori de miscare si iluminare cu LED – totodata de nivelul superior al executiei pe linii automate de prelucrare cu programare. 

Varietatea dulapurilor oferite confera multiple solutii modulare pentru depozitare de tip dressing , intr-o configurare adaptabila pentru fiecare locuinta, cu avantajul major al nivelului de calitate si cost presupuse de executia in serie pe linii automate de productie.
Acest lucru il garantam, dincolo de aspect si design, a valorilor estetice pe care suntem convinsi ca, in mod subiectiv, le apreciati fiecare dintre dumneavoastra!

Cos de cumpărături
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Lista de dorințe
0 articol Coș
Contul meu